Kjapp salat med sprø laks

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Enkel salat med sprø laks

For noen uker siden så delte jeg en utrolig kjapp og enkel salat med sprø laks på Instastory. Jeg skar opp laksebiter som jeg blandet med en ferdigpose crispy chicken, og mens laksen stod i ovnen gjorde jeg klar salaten. Jeg kunne så klart laget min egen panering, men denne gangen ønsket jeg det bare skulle gå kjappest mulig. Med litt rester av nachochips og en klatt rømme så ble dette en aldelse nydelig hverdagsmiddag. Her snakker vi serveringsklar middag på cirka 20 minutter!

Andre kjappe middagsretter kan du lese om i Middagstips – 10 kjappe og sunne middagsretter

Jeg hadde aldri trodd at en så enkel fiskemiddag skulle skape så mye engasjement blant følgerne mine. Men positive kommentarer og reaksjoner strømmet på, og var helt tydelig at også følgerne mine synes slike lettvinte middager er innenfor. Derfor tenkte jeg i dag at jeg skulle dele oppskriften på denne enkle laksesalaten med dere i dag.

Håper det frister!

Salat med sprø laksebiter

4 fra 10 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 500 gram 500 skinnfri laks

  • 1 pose 1 crispy chicken

  • 1/2 ss 1/2 olje

  • 1/2 stk 1/2 cripisalat

  • 1 stk 1 paprika

  • 10 stk 10 cherrytomater

  • 1 stk 1 avokado

  • 3 stk 3 vårløk

  • Tilbehør
  • Rester av nachos

  • Lettrømme

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220 grader, vanlig over- og undervarme.
  • Del laksen opp i stykker på styker på 4×4 cm. Ha laksen i en pose, sammen med en pose med crispy chicken og 1/2 ss olje. Rist posen godt slik at blandingen setter seg godt på laksebitene. Fordel laksebitene utover et bakepapirkledd stekebrett, og stek laksen midt i ovnen i cirka 8-10 minutter.
  • Mens laksen står i ovnen går du i gang med salaten. Skyll salat og annen grønt. Snitt salat og paprika i strimler, cherrytomatene i to og vårløken i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen, og del avokadokjøttet i terninger etter at skallet er fjernet.
  • Bland salat med nystekte laksebiter. Har du rester av nachoschips så smaker det utrolig godt i laksesalaten. Serveres med en skje med lettrømme.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*