Kjelosten serveres mens den fortsatt er varm. Bruk en stor dessertskje og ta biter av kjelosten i en skål. Hell på iskald melk og strø over litt sukker og kanel. Håper det smaker!

Serveringstips! Da jeg publiserte denne oppskriften på Facebook så rant det på med spennende serveringsforslag. Her er noen av de:

  • Kald med rødsaus eller bringebærsaus
  • Kald med karamellsaus
  • Med fløte
  • Med jordbærsyltetøy
  • På brødskiven med syltetøy på

 

Kjelost (kalvedans)
Kjelost (kalvedans)

 

Kjelost (kalvedans)

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.