Slik lager du kjøleskapsgrøt med kokos og jordbær

  1. Ha 2 spiseskjeer jordbærsyltetøy i bunnen av en skål eller et passende glass. Jeg pleier å bruke den typen som inneholder hele 80% bær og som er uten sukker.
  2. Bland sammen gresk yoghurt, melk og havregryn, og ha det forsiktig over syltetøyet.
  3. Dekk til bollen eller glasset og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
  4. Om morgenen tar du ut ferdig kjøleskapsgrøt ut av kjøleskapet, og topper den med ferske jordbær og blåbær (eller annen ønskelig topping)

Hvis du synes at kjøleskapsgrøten blir for lite søt kan du ha litt honning over bærene. Selv synes jeg ikke at dette var nødvendig, men det er jo smak og behag.

Håper det smaker!

Andre kjøleskapsgrøter fra Det glade kjøkken

Kjøleskapsgrøt med bringebær og chiafrø
Kjøleskapsgrøt med bringebær og chiafrø

 

Kjøleskapsgrøt med sitron
Kjøleskapsgrøt med sitron