Slik lager du denne kjøleskapsgrøten

  1. Ha blåbær eller blåbærsyltetøy nederst i en liten skål eller et rent syltetøyglass.
  2. Fordel vaniljekesam over
  3. Mål opp og bland blåbærbiola og havregryn kjapt sammen. Legg biolablandingen i et lag over vaniljekesamet.
  4. Dekk til skålen eller legg et lokk på glasset, og sett det i kjøleskapet til neste dag (minimum 3-4 timer).
  5. Ta spiseklar kjøleskapsgrøt ut av kjøleskapet, topp den med litt ferske bær og nyt umiddelbart.

Håper det smaker!

 


Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.