• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
9. april 2018

Kjøleskapsgrøt med smak av blåbær og vanilje

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Kjøleskapsgrøt servert med blåbær og bringebær

Kjappe hverdagsfrokoster som kan tas ferdige ut av kjøleskapet er nok noe de fleste av oss setter pris på. Og da kan kjøleskapsgrøt være redningen. Alt du behøver å gjøre er å bruke toppen 5 minutter på å blande sammen ingrediensene kvelden i forveien, dekke til og la stå i kjøleskapet til neste morgen. Enkel og ikke minst god frokost som kan være redningen når man enten er lei av brødmaten eller har travle morgener.

Lager du kjøleskapsgrøten i et glass med skrukork kan du også ta den med på jobb og nyte den der. Jeg lover deg misunnelige blikk fra kollegene dine rundt deg.

Kjøleskapsgrøt servert i syltetøyglass
Kjøleskapsgrøt servert i syltetøyglass

Du kan også  finne flere andre varianter av kjøleskapsgrøt på bloggen, blant annet en med kokos og  jordbær og en med bringebær og chiafrø, men det var på høy tid at jeg la ut en ny variant. Så nå er den altså her, din nye frokostfavoritt – kjøleskapsgrøt med blåbærbiola og vanilje.

Kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 9. april 2018
  • 1 skål
  • 5 min
  • Skriv ut
Kjøleskapsgrøt med blåbærbiola og vanilje
Ingredienser
  • 2 ss blåbær eller blåbærsyltetøy
  • 1 dl mager vaniljekesam
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl blåbærbiola
  • Topping
  • Bringebær
  • Blåbær
Slik gjør du det
Steg 1
Ha blåbær eller blåbærsyltetøy nederst i en liten skål eller et rent syltetøyglass, og fordel vaniljekesam over
Steg 2
Mål opp og bland blåbærbiola og havregryn kjapt sammen. Legg biolablandingen i et lag over vaniljekesamet.
Steg 3
Dekk til skålen eller legg et lokk på glasset, og sett det i kjøleskapet til neste dag (minimum 3-4 timer).
Steg 4
Ta spiseklar kjøleskapsgrøt ut av kjøleskapet, topp den med litt ferske bær og nyt umiddelbart. Håper det smaker!

Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

 

 

Stikkord

  • Grøt
  • kjøleskapsgrøt

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Egg cocotte (oeufs en cocotte)
Laksepanne med kremet mango chutney

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Litt grove amerikanske pannekaker
26. september 2020
0 kommentarer

Litt grove amerikanske pannekaker

Vafler av tørt brød
11. juli 2020
0 kommentarer

Vafler av tørt brød

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales