Kjøttboller i tomatsaus pleier å være populært både hos den eldre og yngre garde. Kan jeg ikke huske at vi hadde noen tradisjoner på akkurat kjøttboller, men denne oppskriften ble i hvert fall veldig populær hjemme.

Siden kjøttbollene var såpass sentrale i middagen jeg serverte hjemme, så beregner beregner jeg dette til å være nok til ca 3 voksne. Skal dette inngå som en del av et tapasmåltid så må du heller se på antallet jeg har oppgitt.

Tips! Ha i litt ekstra med chili og litt kajennepepper og du får kjempegode litt spicy tapaskjøttboller.

Lag gjerne en dobbel porsjon av kjøttbollene når du setter i gang, så har du en lett tilgjengelig middag liggende  i fryseren.

Noen serveringsforslag til kjøttboller i tomatsaus:

  • Server sammen med pasta (gjerne fullkorn) og en enkel salat
  • Gjør som jeg gjorde, og server de sammen med enkel potet- og blomkålmos
  • Lag en litt spicy pizza med kjøttboller, skinke og rødløk
  • I selskap som en egen tapasrett.
  • På brødskiven

Kjøttboller i tomatsaus

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden dersom har noen tips eller spørsmål til denne oppskriften på kjøttboller i tomatsaus  🙂

Følg meg på sosiale medier