Sheperd’s pie, cottage pie, skipperpai eller hyttepai? Kjært barn har mange navn. Da jeg laget denne gratengen tenkte jeg egentlig ikke over at oppskriften min ble ganske lik oppskriften på sheperd’s pie, og siden jeg har laget min egen vri og dessuten har potet- og blomkålmosen i bunn, så har jeg kalt denne retten for kjøttgrateng med potet- og blomkålmos.

Blomkål er veldig nøytral på smak og egner seg derfor veldig godt til å blande inn i potetmos uten at det går utover smak. Den har et høyt fiberinnhold, få kalorier og karbohydrater og  en høy forekomst av vitaminer og mineraler. Selv har jeg bestandig vært svært glad i potetmos og og synes at denne potet- og  blomkålmosen er et kjempefint alternativ til ris og poteter.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Snapchat (sunnere_alt) hvis du ikke gjør det fra før, og legg gjerne igjen en kommentar nederst siden dersom du har noen spørsmål til oppskriften eller hvis du har noe annet på hjertet:)

PS! Nå er det også mulig å få siste nytt fra bloggen på e-post hvis du ønsker.
Meld deg på