
I helgen laget jeg noe jeg ikke kan huske sist jeg smakte, nemlig kleppsuppe (eller kleppmelk om du vil). Som barn fikk vi servert dette en gang iblant, og det var bestandig god stemning når dette stod på menyen.
Når det er sagt så var kanskje ikke samboeren min like begeistret for denne mye omtalte middagsretten. Like greit, da ble det jo en ekstra porsjon til meg. Som du sikkert forstår, basert på ingredienslisten, så er ikke dette retten som vil gi deg en gastronomisk smaksopplevelse.
Hvis du synes det er gøy med slike tradisjonsretter så har jeg på bloggen tidligere også publisert en oppskrift på smørgrøt (fløyelsgrøt), kjelost (kalvedans), samt en oppskrift på hjemmelaget rømmegrøt.
Håper du har blitt fristet til å forsøke deg på denne litt merkelige supperetten som jeg har vokst opp med!
I dag blir det kleppsuppe. Vi brukte også denne på Østlandet. Gamle minner dukker opp. Moro med gamle oppskrifter i en moderne og hektisk verden.
Så gøy! Faktisk så er kleppsuppe en av de meste besøkte oppskriftene på bloggen, så det er tydelig at det er flere som synes det er fint med litt gamle oppskrifter en gang iblant:)
Rolf-Anders