Knasende sprø og søte eplechips

Knasende sprø og søte eplechips

Her er en oppskrift på knasende sprø og søte eplechips og ble en stor suksess hjemme hos oss forrige lørdag. Faktisk så var de så gode at det bare var så vidt jeg greide å holde de unna samboeren til jeg fikk tatt noen bilder til bruk på bloggen. Eplechipsene er naturlig søte og det er derfor ikke nødvendig å tilsette ekstra søtning, faktisk så behøver du bare 2 ingredienser til denne oppskriften; eple og kanel.

Knasende sprø og søte eplechips

Det eneste jeg angrer på når det gjelder denne oppskriften, er at jeg bare laget eplechips av ett eple. Neste gang blir det nok en større ladning!

Sprø og søte eplechips

Knasende sprø og søte eplechips

Ingredienser

  • 1 eple
  • Kanel

Fremgangsmåte

Steg 1
Vask eplet og fjern kjernehuset.
Steg 2
Skjær eplet i løvtynne skiver med en skarp kniv eller ostehøvel, og fordel skivene utover et bakepapirkledd stekebrett.
Steg 3
Strø over litt kanel, og sett stekebrettet midt i ovnen i ca 2 timer. Stekes på varmluft på 90 grader.
Steg 4
Eplechipsene vil fortsatt være litt myke idet du tar de ut av ovnen, men fikk en knasende sprø konsistens idet de tørket.