Så enkelt er det å lage eplechips

  1. Vask eplet og fjern kjernehuset.
  2. Skjær eplet i løvtynne skiver med en skarp kniv eller ostehøvel, og fordel skivene utover et bakepapirkledd stekebrett.
  3. Strø over litt kanel, og sett stekebrettet midt i ovnen i ca 2 timer. Stekes på varmluft på 90 grader.
  4. Eplechipsene vil fortsatt være litt myke idet du tar de ut av ovnen, men fikk en knasende sprø konsistens idet de tørket.

Det eneste jeg angrer på når det gjelder denne oppskriften, er at jeg bare laget eplechips av ett eple. Neste gang blir det nok en større ladning!

 

Bruk kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.