
Poteter! Poteter er en helt fantastisk grønnsak som kan brukes til omentrent alt. Den kan kokes, stekes, bakes eller friteres. Du kan servere poteter som tilbehør, eller la den utgjøre en helt rett i seg selv. Ikke rart at man har uttrykk som «å være en potet».
I dagens oppskrift har jeg både kokt og stekt potetene. Etter en runde i kasserollen knuser jeg potetene lett, før jeg så risler over litt olje og setter de i ovnen med litt krydre. Litt mer arbeid enn å bare hive de i kokende vann, men resultatet blir fantastiske gode poteter. Det beste av alt er at de får et sprøtt og digg skall, mens de enda er myke inni. Så gode at de enten kan spise slik de er, med en deilig dip eller spicy salsa ved siden av, eller som et tilbehør til kjøtt eller fisk. Disse knust og sprø potetene kan virkelig anbefales!

Er du glad i poteter du også? En av favorittene mine er røsti. Her på bloggen har jeg allerede laget en enkel og klassisk variant på røstipoteter, og en variant med chorizo og persille.
