Så enkelt lager du kokosflarn

  1. Pisk eggedosis av egg og sukker
  2. Smelt smøret og rør inn kokosmasse, mel og bakepulver. Vend blandingen forsiktig inn i eggedosisen.
  3. Sett deigen med teskjeer på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes i forvarmet ovn på 200 grader, på midterste rille. Steketiden beregnes til ca 6-7 minutter, til de begynner å bli gyldne i kantene.
  4. Ta de ferdigstekte flarnene ut av ovnen. Dra bakepapiret over på en rist, og la de kjøle 3-4 minutter før du løfter de fra bakepapiret og over på risten. Kjeksene er myke når de er varme, men blir sprø og gode når de er avkjølte.
  5. Hvis du ønsker kan du også dyppe kjeksene i sjokolade. Smelt sjokoladen over et vannbad, dypp kjeksene i sjokolade slik at du har sjokolade langs kanten.
  6. Avkjøl på nytt til sjokoladen har stivnet.

Kjeksene oppbevares i en tett boks.

Håper  kokosflarnene faller i smak!

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.