
Kremet cajun kylling med parmesan, for en fest av en middag! Denne retten laget jeg for første gang da vi var i USA i fjor høst, og måtte rett og slett gjenskapes etter at vi kom tilbake. I USA fikk vi riktig nok enkelt kjøpt cajun krydder på butikken, mens her i Norge så jeg meg nødt til å lage en krydderblanding selv. Det var i grunn ikke så vanskelig, og har også delt oppskriften på cajun kryddermiks hvis du er interessert.
Cajun kryddermix
Nivå: Enkel
Jeg var jo veldig fristet til å strø over litt granateple rett før servering. Jeg tror det hadde passet veldig godt til retten, men samtidig så har jeg jo en tendens til å bruke granateple i veldig mange av rettene jeg deler, som denne kremete kyllingformen.
Har du lyst til å lage noe ekstra godt i helgen – test ut denne oppskriften på kremet cajun kylling!
Tusen takk for kjempe god oppskrift🥳 Ny middagsfavoritt her i huset og barna likte den også.
Hurra, så fint å lese 🙂