Kremet maispurè

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel

I år har jeg blitt kjent med et helt nytt grilltilbehør, kremét maispurè, og du verden så godt det var! I tillegg var den utrolig kjapp og enkel å lage, som jo også er en ekstra bonus. Tror det tok cirka 10 minutter fra jeg satte i gang, til puréen var ferdig. Perfekt til sommerens grillmat. For å få en litt mer spennende smak på denne maissalsaen tilsatte jeg litt kajennepepper, men her er det bare å smake seg frem.

Maispurè

Sjekk gjerne også noen av de andre forslagene til grilltilbehør her på bloggen.

Banner - Mat du blir glad av

Maispurè – Mitt nye grilltilbehør

4.4 fra 34 vurderinger
Type rett: TilbehørNivå: Enkel
Porsjoner

2

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Koketid

5

minutter
Totalt

15

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 1 ss smør

  • 2 fedd hvitløk

  • 2 stk maikolber

  • 1 dl fløte

  • Salt

  • Kajennepepper

Fremgangsmåte

  • Skjær maisen av kolbene.
  • Surr finhakket hvitløk i litt smør i en liten kasserolle. Tilsett biter av mais og la det surre videre et lite minutt.
  • Ha i fløten og kok opp blandingen.
  • Bruk en stavmikser til å lage en puré. Du bestemmer selv om du vil ha den litt chunky med noen biter, eller om du vil ha den helt fin.
  • Smak til med salt og eventuelt kajennepepper.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*