
Gårdagens middag ble en kremet tomatpasta som stod ferdig på 15 minutter. En enkel kjøttfri middag for travle hverdager. Er du redd for at middagen ikke skal mette tilstrekkelig, er det ikke noe i veien for å steke noen spanske kjøttboller som du har i sausen. Litt stekt kjøttdeig eller en boks med røde linser passer også fint.
I denne oppskriften har jeg brukt hjemmelaget italiensk krydderblanding, som jeg alltid pleier å ha stående i et glass i kjøkkenskapet. Perfekt for lettvinte pizzasauser eller når jeg skal lage toskansk kylling i kremet parmesansaus.
Håper oppskriften kan være til inspirasjon!
PS! Glad i kjappe middager på under halvtimen? Nå har jeg kommet ut med en kokebok kalt Mat du blir glad av. Denne er stappfull av hverdagsmiddager på under halvtimen, og jeg har også tips til hvordan du kan lage oppskriftene gluten- eller melkefrie. Les mer om boken.

Hei. Hvordan beregner du porsjoner? Denne står til 2 porsjoner. Er det da 2 voksne? Doble alt av ingredienser når vi er 2 voksne og 2 barn (barna er glad i Pasta 😅)
Hei,
Her ville jeg økt til 4 eller 6 porsjoner, avhengig av hvor mye barna spiser. De fleste oppskriftene på bloggen er 4 porsjoner som standard, og metter da 2 voksne som er svært aktive (trener hver dag) og med stor matlyst. Da jeg laget denne til oss (2 voksne) så ble det litt i det minste laget, så derfor førte jeg opp 2 porsjoner. Skal du tilsette kjøtt og andre grønnsaker i tillegg, går det ikke like mye pasta. Også kjekt å ha i bakhodet. Ellers kan dette jo også bli en nydelig lunsj eller formrett, om du skulle sitte igjen med noen rester 🙂