Det eneste jeg angrer på da jeg laget en hjemmelaget variant av kreolsk kyllingsalat er at jeg ikke laget dobbelt porsjon når jeg først var i gang. For søren klype dette var godt!
Jeg har bestandig trodd at jeg ikke er så kjempestor fan av påleggssalater. Men nå har jeg funnet ut at det er de butikkjøpte påleggsalatene jeg ikke liker så godt. For noen uker siden delte jeg en oppskrift på eggesalat her på bloggen. Ikke bare falt den i smak hjemme hos oss, men den har virkelig høstet hyggelige tilbakemeldinger fra dere lesere. Så forrige helg bestemte jeg meg for å prøve meg på en kyllingsalat når jeg først var i gang, og gjett om jeg ble fornøyd med resultatet!
Utgangspunktet for salaten ble ingredienslisten til en boks av kreolsk kyllingsalat. Dette er stort sett den eneste påleggssalaten jeg spiser en sjelden gang, men tenkte at denne måtte jeg jo kunne lage bedre selv. Problemet mitt med slike salater er at jeg synes de ofte inneholder for mye majones og alt for lite av hovedingrediensene, i dette tilfellet kylling! For at salaten ikke skal bli så tung har jeg derfor redusert mengden majones med lettrømme. I tillegg har jeg brukt en helt kyllingfilet i denne porsjonen, så da slipper jeg å fiske etter kyllingbitene. Resultatet ble en utrolig god kyllingsalat, med mange saftige kyllingbiter.
Håper du har latt deg inspirere til å forsøke denne oppskriften på kreolsk kyllingsalat!

Godt med noen gode hverdagsmiddagen igjen. Tar alle rettene denne uka
Helt enig 🙂 hyggelig at du ble inspirert av den siste ukemenyen (https://detgladekjokken.no/ukemeny/ukemeny-uke-1-2021/) 🙌🏻😃
dette smakte faan shit lowkey