
Det har nærmest blitt en høsttradisjon at jeg lager kake med gresskar, kanskje ikke så rart siden den både smaker så godt og vi nå er i en sesong hvor det bugner over av gresskar i butikken. Denne gangen har jeg laget en krydderkake med revet gresskar, en utrolig saftig og god kake som er forholdsvis enkel å lage. Jeg hadde allerede ferdigskrellede biter til overs fra da jeg laget denne kremede gresskarsuppen (kan anbefales), så da var det jo ingen tvil om at det måtte bli gresskarkake også i år.
Håper du ble fristet til å forsøke denne krydrede gresskarkaken!

Hei.
Har du noe alternativ til sukker i denne oppskriften som du vet gir godt resultat? =)
Hei Marte,
Jeg har dessverre ikke forsøkt å lage akkurat denne kaken sukkerfri. Jeg kan kanskje tenke meg at det måtte vært en blanding av sukrin gold og dadler. Dadlene ville jeg lagt i bløt for så å laget en puré av, som jeg hadde blandet inn i røren. Resultatet blir sikkert ikke helt likt som i denne oppskriften, men tror det kan fungere. Beklager jeg ikke kunne hjelpe mer enn dette, kanskje jeg må lage en sukkerfri variant i år:)