
Det har blitt lite tid til å lage søt bakst oppi all bokskrivingen, men forrige helg bestemte jeg meg for å lage en skikkelig god gammeldags krydderkake med kefir og tyttebær. Denne kaken ble virkelig saftig og god og egner seg godt til å fryse ned. Da har du en kake lett tilgjengelig dersom du plutselig skulle få besøk.
Selv synes jeg krydderkaker passer veldig godt med en litt frisk ostekrem, men du kan også gjøre det enkelt å bare drysse over litt siktet melis ved servering.
På jakt etter en utrolig enkel langpannekake? Sjekk ut oppskriften på en enkel sjokoladekake i langpanne med kefir.

Hvor stor langpanne er det?
Mener min er rundt 40 x 45 cm
Denne ser vidunderlig ut! Om jeg lager den i brødform, hvor mye mindre bør jeg lage den? Halv? En tredjedel?
Jeg ville laget 1/3 av oppskriften da. Om den blir litt tykkere ville jeg stekt den lengre 🙂
Kan denne fryses med glasur?
Jeg har gjort det med stort hell 😊