Kylling chop suey er en enkel hverdagswok med mange gode og knasende grønnsaker. I tillegg er dette et nytt innslag i kategorien «Middag under halvtimen» som er kjappe og enkle middager som er perfekte i en travel hverdag. Jeg brukte selv kylling i denne woken, men det er ikke noe i veien å erstatte kyllingkjøttet med svine eller storfe.

Ingefærtips! Bruk baksiden av en skje til å raspe skallet av ingefæret. Da slipper du så mye svinn som du vil få ved bruk av en kniv.

Om du har planer om å servere chop suey til små barn så kan det være lurt å bruke en saltredusert soyasaus i woken og eventuelt holde igjen på kyllingbuljongen. Både soyasaus, østerssaus og buljong inneholder en del salt, så her er det lurt å smake deg frem.

 

Hvis du har noen spørsmål ti denne oppskriften på kylling chop suey er det kjempefint om du legger igjen en kommentar nederst på siden.  Du er også hjertelig velkommen til å kommentere dersom du skulle ha noe annet på hjertet.

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra bloggen min direkte i innboksen din  ved å registrere deg e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂