• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
20. desember 2015

Kylling med kremost og soltørkede tomater

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater

Til hverdags er vi ofte ikke hjemme fra jobb og trening før klokken er mellom 18 og 19, og da er det kjempefint med mat som krever lite tilberedning og nærmest lager seg  selv i stekeovnen, slik som denne oppskriften på kylling fylt med kremost og soltørkede tomat. Denne hverdagsmiddagen er både enkel og god, og det skal godt gjøres å trå feil når man lager denne middagen.

Jeg har laget mange varianter av kylling og indrefilet med et eller annet fyll, men kylling fylt med kremost og soltørkede tomater står ganske høyt opp på listen over mine hverdagsfavoritter. Ikke bare er jeg svært glad i kombinasjonen av soltørkede tomater og oregano, men i tillegg så har du kanskje fått med deg at jeg ofte ovnssteker middagen, særlig til hverdags. Ved å ovnsteke kjøtt og fisk så har jeg plutselig noen ekstra minutter jeg kan bruke til andre ting.

Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 20. desember 2015
  • 4 porsjoner
  • 40 min
  • Skriv ut
Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater
Ingredienser
  • 4 kyllingfileter
  • 50 gram kremost naturelle
  • 2-3 soltørkede tomater
  • 1 ts oregano
  • Salt og pepper
  • 200 gram fullkornspasta
  • 100 gram crispisalat
  • 1/2 paprika
  • 1 klementin (kan sløyfes)
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å snitte kyllingfiletene på langs.
Steg 2
Bland philadelphia light med små biter av soltørkede tomater og finsnittet oregano.
Steg 3
Fordel kremost-blandingen i filetene og krydre de med salt og pepper.
Steg 4
Legg kyllingfiletene i en ildfastform og stek de midt i ovnen i ca 20-25 minutter på 190 grader.
Steg 5
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken.
Steg 6
Vask og kutt salat og paprika i passende biter.  Bland inn små biter av klementiner.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Glutenfrie pannekaker til frokost
Byggrynsgrøt – Et sunnere grøtalternativ

Relaterte innlegg

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales