Kylling med kremost og soltørkede tomater

Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater

Til hverdags er vi ofte ikke hjemme fra jobb og trening før klokken er mellom 18 og 19, og da er det kjempefint med mat som krever lite tilberedning og nærmest lager seg  selv i stekeovnen, slik som denne oppskriften på kylling fylt med kremost og soltørkede tomat. Denne hverdagsmiddagen er både enkel og god, og det skal godt gjøres å trå feil når man lager denne middagen.

Jeg har laget mange varianter av kylling og indrefilet med et eller annet fyll, men kylling fylt med kremost og soltørkede tomater står ganske høyt opp på listen over mine hverdagsfavoritter. Ikke bare er jeg svært glad i kombinasjonen av soltørkede tomater og oregano, men i tillegg så har du kanskje fått med deg at jeg ofte ovnssteker middagen, særlig til hverdags. Ved å ovnsteke kjøtt og fisk så har jeg plutselig noen ekstra minutter jeg kan bruke til andre ting.

Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater

  • 20. desember 2015
  • 4 porsjoner
  • 40 min
  • Skriv ut
Kylling fylt med kremost og soltørkede tomater

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 50 gram kremost naturelle
  • 2-3 soltørkede tomater
  • 1 ts oregano
  • Salt og pepper
  • 200 gram fullkornspasta
  • 100 gram crispisalat
  • 1/2 paprika
  • 1 klementin (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Steg 1
Start med å snitte kyllingfiletene på langs.
Steg 2
Bland philadelphia light med små biter av soltørkede tomater og finsnittet oregano.
Steg 3
Fordel kremost-blandingen i filetene og krydre de med salt og pepper.
Steg 4
Legg kyllingfiletene i en ildfastform og stek de midt i ovnen i ca 20-25 minutter på 190 grader.
Steg 5
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken.
Steg 6
Vask og kutt salat og paprika i passende biter.  Bland inn små biter av klementiner.