
Jeg innser at det har blitt en del middagsretter med inspirasjon hentet fra Asia gjennom vinteren. Sist ut er en lettvint kylling i rød karri og pasta. Kjempegod og ikke minst utrolig kjapp å lage.
Har du nudler må du mer en gjerne bruke det istedenfor spagetti. Det var rett og slett litt praktiske årsaker (altså hva jeg allerede hadde i skap og skuffer) som gjorde at valget falt på spagetti da jeg skulle lage middag.
Smak deg gjerne frem til riktig mengde rød karripasta, de kan variere veldig i smaksbilde og hvor sterke de er. Tidligere har jeg ofte brukt karripasta fra Santa Maria i thai-inspirerte middager. Denne gangen valgte jeg Blue Dragon sin red curry paste, og jeg må innrømme at den var nydelig til denne retten. Den fås også kjøpt i litt mindre pakker, ypperlig for deg som vet at det glasset med curry paste bare kommer til å bli stående i kjøleskapet.
Både chili og koriander er også valgfritt. Har du barn kan du gjerne være litt forsiktig med chilien, og så er det jo ikke alle som er like begeistret for korianderen. Selv kunne jeg sikkert dekket hele pannen med koriander, men det tror jeg ikke hadde blitt like fine bilder.
Andre oppskrifter inspirert av det asiatiske kjøkken:
Dette var bra. Til og med 18 åringen syns dette var greit 😅
Dobbel hurra 😀