Slik lager du kylling-karrisalat

  1. Start med å koke pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet ved hjelp av et dørslag når pastaen er ferdigkokt.
  2. Skjær kyllingen i terninger. Ha litt olje og karri i pannen og fres karrien i et lite minutt før du tilsetter kyllingbitene. Stek kyllingen noen minutter til de er gjennomstekte, krydre de med salt, pepper og sett til side.
  3. Samtidig som kyllingen steker går du i gang med å skjære opp frukt og grønnsaker. Del mangoen i to, fjern steinen og skjær den i terninger. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette så har Bama laget en video som forklarer dette på en god måte. Del eplet og rødløk i små terninger terninger, cherrytomatene i to og kutt salaten i passende størrelse hvis den allerede ikke er det.
  4. Bland stekt kylling med pasta, og vend inn oppskåret frukt og grønnsaker. Middagen er nå klar til å serveres.

Tips! Hvis du synes kylling- og karrisalaten blir litt for tørr kan du tilsette en liten desiliter kokosmelk. Selv brukte jeg en godt moden mango, som tilførte nok fuktighet til retten, og valgte derfor å ikke tilsette kokosmelk.

Sjekk gjerne noen av de andre knallgode karrirettene jeg har laget, og hvis du har noen tips til andre retter med karri så tar jeg gjerne i mot de i kommentarfeltet nederst på siden.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din.

Håper det smaker!