Kylling med pasta og pesto

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Kylling med pasta og pesto

Kylling med pasta og pesto, her snakker vi virkelig enkel og god middag på under halvtimen! Den grønne pestoen hadde jeg allerede laget flere porsjoner av, som jeg hadde frosset ned. Om du ikke er så heldig så har jeg på bloggen flere ulike pestoppskrifter, alternativt så kan du jo kjøpe en ferdigvariant selv om det ikke blir helt det samme.

Ulike oppskrifter på pesto:

Pesto i seg selv er svært kaloririkt, men er heldigvis svært rik på smak som gjør at du trenger bruke mye for å få en god og velsmakende middagsrett. Et lite pluss er jo jeg bruker olivenolje i hjemmelaget pesto, som er av det sunne fettet, i tillegg til at det er en del sunt fett fra pinjekjernene.

Tilsett gjerne flere grønnsaker om du ønsker. I dag var målet en kjapp og enkel middag, med de ingrediensene jeg allerede hadde tilgjengelig.

Håper oppskriften frister!

Kylling med pasta og pesto

4 fra 4 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

5

minutter
Steke-/Koketid

15

minutter
Totalt

20

minutter

Ingredienser

  • Kylling med pasta og pesto
  • 3 stk kyllingfileter

  • Salt og pepper

  • Olje til steking

  • 2 dl fullkornsmakaroni

  • 1 stk brokkoli

  • 8 stk soltørkede tomater

  • 4 ss pesto

Fremgangsmåte

  • Start med å skjære kyllingen i terninger, og krydre den med salt og pepper før du steker den i litt olje i en varm panne.
  • Kok makaronien i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken.
  • Mens makaronien koker og kyllingen steker har du nok av tid til å skjære små dusker av brokkolien og snitte de soltørkede tomatene i små terninger.
  • Ha brokkoli og soltørkede tomater sammen med kyllingen når den nærmer seg ferdigstekt, og surr videre et par minutter.
  • Hell vannet av makaronien og bland den inn med resten, sammen med noen spiseskjeer grønn pesto.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*