Kylling med pasta, pesto og bortgjemt brokkoli

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Kylling pasta og pesto

Kylling med pasta, pesto og bortgjemt brokkoli – dette var en av hverdagsmiddagene hos oss i forrige uke. I denne retten har jeg revet brokkolien på et råkostjern, og rett og slett kamuflert den sammen med pestoen. Med andre ord perfekt dersom du har barn, eller voksne, som forsøker å plukke bort grønnsakene fra maten. Pestoen hadde jeg allerede liggende på lur i fryseren, så middagen var serveringsklar i løpet svært kort tid. Du kan enten kjøpe en ferdig pesto, selv om det ikke blir det samme som om du lager den selv.

Kylling med pasta, pesto og bortgjemt brokkoli

Glad i pesto? Her er noen andre spennende pestovarianter:

Håper du ble inspirert!

Kylling med pasta, pesto og brokkoli

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

5

minutter
Steke-/Koketid

15

minutter
Totalt

20

minutter

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfileter

  • Salt og pepper

  • Olje til steking

  • 250 gram pasta

  • 4 ss basilikumpesto

  • 1 stk brokkoli

  • Pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Krydre kyllingfileten med salt og pepper, og stek den så i litt olje i en varm stekepanne, til den er gjennomstekt. Legg den ferdigstekte kyllingen over på et fat.
  • Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  • Lag gjerne basilikumpestoen selv. Se oppskrift på basilikumpesto.
  • Skyll brokkolien i kaldt vann. Rasp brokkolien på et råkostjern. Rasp gjerne opp stilken og alt.
  • Ha den ferdigkokte pasten over i et dørslag. Ha den så tilbake i kasserollen. Bland inn revet brokkolig, oppskåret kylling og pesto. Krydre til med litt salt og pepper dersom det er nødvendig.
  • Server kylling med pasta, pesto og bortgjemt brokkoli, med et dryss av pinjekjerner. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*