
Tidligere var fylte kyllingfileter og fylte indrefileter en gjenganger på middagsmenyen vår. Det er jo så lettvint, bare å fylle filetene med mozzarella, kremost eller annen ost, noen urter og soltørkede tomater, surre de igjen og gi de en liten runde i ovnen. De siste årene har denne enkle middagsretten gått litt i glemmeboken, så det var på høy tid at jeg kom med en ny oppskrift på bloggen.
Denne gangen har jeg fylt noen kyllingfileter med mozzarella, soltørkede tomater og basilikum. For å holde fyllet på plass kan du surre noen spekeskinker eller bacon rundt. Gi de fylte kyllingfiletene en kjapp runde i pannen før du så setter de i ovnen. I mellomtiden har du plenty av tid til å både lage tilbehøret og dekke bord.
Til de fylte kyllingfiletene hadde jeg laget en enkel salat, men det er ikke noe i veien for å koke pasta eller servere fersk brød ved siden i tillegg. Håper oppskriften faller i smak!
