
Denne kyllingformen med kokosmelk er lekende lett å lage, og er klar for ovnen etter få minutter. Siden jeg laget denne på en lørdag slo jeg også til med hjemmelagede nanbrød, men det er ikke noe i veien for å servere den med salat og ris. Et dryss av fersk vårløk og granateple rett før servering får retten til å se enda mer fristende ut! Snakker vi en ny favoritt?
- Glad i kyllingform? Har du sett den populære oppskriften thaiform med kylling?
Håper du ble fristet til å prøve denne oppskriften!
Tenkte å lage denne. Hvis du skal lage den til litt flere. F.eks åtte stk, ville du da ha doblet alt?
Beklager litt sent svar fra meg, så ikke kommentaren før nå. Oppskriften er nok til 4 porsjoner, og ofte beregner jeg et par porsjoner per person (avhengig av hvor storspist man er). Ville beregnet 250 gram kyllingfilet per porsjon, og kanskje 3 doblet resten av oppskriften.
Hei! Hva vil det si med «1 dl buljong»?
1 dl utblandet buljong, skal presisere det 🙂