Slik laget jeg kyllingnuggets med salat og enkel tzatziki

  1. Skjær skorpen av 3 brødskiver og bruk en blender eller stavmikserens hakkefunksjon til å lage smuler av brødet. Rist brødsmulene kjapt i en varm og tørr stekepanne til at de blir sprø, og la de avkjøle på en tallerken.

    Tips! Bruk gjerne grovbrød for et litt sunnere alternativ

  2. Jeg serverte kyllingnuggetsene med hjemmelaget tzatziki, oppskriften finner du her. Jeg gjorde de første 4 stegene i tzatziki-oppskriften mens jeg ventet på  at brødet skulle avkjøle, resten gjorde jeg mens kyllingen stod i ovnen.
  3. Del kyllingen i passe store biter.
  4. Visp kjapt sammen 2 egg i en skål.
  5. Bland inn salt, pepper, kajennepepper og finrevet parmesan inn i det avkjølte brødsmulene.
  6. Dypp hver kyllingbit i egg og deretter i brødblandingen. Legg de umiddelbart over  på et bakepapirkledd stekebrett. Kyllingen stekes midt i ovnen i ca 15 minutter, hvor de 5 siste minuttene er med varmluft.
  7. Mens kyllingen steker har du tid til å lage en enkel salat, og kanskje gjøre deg ferdig med tzatzikien om du ikke er det allerede.

Håper det smaker!
KOMMENTER INNLEGG

 

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Sunnere Alternativ direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂