Siden jeg den siste uken har vært opptatt av å feire jul, og spise masse god og ikke nødvendigvis så kalorifattig mat, så har jeg ikke lagt ut noen nye sunne oppskrifter. Det finnes en tid for alt, og julen er for meg ikke tidspunktet jeg ønsker å fokusere på et sunnere kosthold. Da synes jeg det heller er bedre å forsøke å begrense antall porsjoner eller kakestykker.

Men nå er vi tilbake i Oslo etter en kjempefin uke på vestlandet, og jeg skal innrømme at det var veldig godt å lage noen enkle og sunne og magre matretter igjen, som denne kyllingsuppen med linser og kikerter jeg laget på mandag. Selv om mange av måltidene i julen har vært forholdsvis sunne så er det noe med de lange og rolige dagene som får en til å føle seg så utrolig dvask, enda vi har lurt inn én og annen treningsøkten.

Kyllingsuppen er både rask og enkel, og er serveringsklar på under 30 minutter hvis man er effektiv (tok tiden på meg selv). I tillegg gir både kikerter og linser et stabilt blodsukker, inneholder jern og magnesium, samt en rekke andre næringsstoffer.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Snapchat (sunnere_alt) hvis du ikke gjør det fra før, og legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du enten har spørsmål til denne oppskriften eller også dersom du har noe annet på hjertet:)

Det er også mulig å motta siste nytt fra bloggen på e-post hvis du ønsker.
Meld deg på