Slik lager du en enkel laksecurry

  1. Del laksen opp i passende store biter, og stek de i en stekepanne eller wokpanne i 3-4 minutter. Sett ferdigstekt fisk til side.
  2. Vask og skjær opp grønnsakene. Selv synes jeg det er fint om det er litt størrelse på grønnsakene når jeg woker, og deler derfor ofte opp brokkolien i buketter, sukkerertene i to, og rødløk og paprika i halvringer. Vårløken deler jeg som regel opp i 2 cm lenge biter.
  3. Surr grønnsakene noen minutter i litt olje i pannen, men vent gjerne med å tilsette vårløken. Mot slutten av steketiden tilsetter du rød currypast og kokosmelk. Dersom du har noen kaffirlime-blader liggende kan du gjerne ha oppi det også, men husk å ta de ut når du serverer. Skvis over saften av ca en halv lime og vend forsiktig laksen i woken.
  4. Server laksecurryen med eventuelt tilbehør (byggris, fullkornsris, ris mm)

Håper det smaker!

 

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen tilbakemeldinger på oppskriften.

Følg meg på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.