Laksewok med sweet chili og banan

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Laksewok med chili og banan

Laksewok med sweet chili og banan er en enkel hverdagsmiddag som er serveringsklar på rundt 20 minutter. Perfekt for travle hverdager, eller når lysten til å stå på kjøkkenet er fraværende er heller liten.

Fra tidligere av har jeg allerede delt en oppskrift på wok med chili og banan. I denne oppskriften er kyllingen byttet ut til fordel for laks, og jeg har også byttet ut noen av grønnsakene.

Laksewok med sweet chili og banan er en fin måte å få i seg et av ukens fiskemåltider på. Selv valgte jeg å servere fullkornsris som tilbehør, men også byggrynsris eller vanlig hvit ris er også et alternativ. Håper du ble inspirert til å teste ut oppskriften.

Laksewok med sweet chili og banan

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 500 gram 500 laks

  • 1 stk 1 rød paprika

  • 1 stk 1 squash

  • 1 stk 1 rødløk

  • 1 stk 1 banan

  • 4 ss 4 sweet chili

  • 1 håndfull 1 peanøtter

  • Tilbehør
  • Ris

Fremgangsmåte

  • Start med å koke risen, det er den som kommer til å ta lengst tid å lage.
  • Del opp laksen i passe store biter, og stek den kjapt i en panne eller wokpanne. Legg den til side.
  • Skyll/skrell og del opp paprika, squash og rødløk. Paparika og rødløk delte jeg opp i tynne strimler/båter, mens squashen delte jeg opp i terninger. Wok grønnsakene noen minutter i litt olje.
  • Bland så inn sweet chili, og vend deretter biter av banan forsiktig inn når grønnsakene er ferdige. Legg over laksebitene, dryss over peanøtter og vend det forsiktig lett sammen. Server laksewoken med ris. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*