
Jeg er utrolig glad i indisk mat, og denne oppskriften på lam tikka masala er ikke noe unntak. Nei, tvert imot! Faktisk så tror jeg dette er en av de beste indiske middagene jeg har laget til nå. Er du ikke så glad i lammekjøtt så kan du fint bytte det ut med kylling, eller du kan sjekke denne oppskriften på kylling tikka masala.
Noe av det som gjør indisk mat så godt er de gode krydrene som brukes. I tillegg så blir det ekstra godt dersom du tar deg god tid til å marinere kjøttet, gjerne kvelden i forveien, og slår til med hjemmelagede nanbrød og en enkel raita.
Håper du ble inspirert til å teste ut denne oppskriften!
Lam tikka masala – meget god oppskrift på smakfull rett. Dobla fra 1/2 + 1/2 til 1 + 1 rød chili
Så bra den falt i smak! Takk for tips, da den er ikke så alt for sterk i utgangspunktet 🙂
For en fantastisk oppskrift. Krydra litt på slump og brukte litt mer tid på koking av sausen. Dette var BEDRE enn på indisk resturant. Kommer til å bruke denne oppskriften igjen og igjen og igjen!!
For et kompliment! Tusen takk:)
Kjøttet skal bare steke litt i begynnelsen og så avsluttes i “sausen” (tørre greier når jeg følger oppskriften og deler på 4, men litt ekstra kokosmelk). Måtte steke videre i airfryer, for kjøttet var ikke gje
Gjennomkokt (skulle det stå). Håper smaken blir god likevel
Skikkelig yammi🤩 denne oppskriften blir meg videre i livet🙌 brukte rester av et lammelår, ble perfekt!
Hurra 🙌 Dette blir jeg så glad av 🙂