I dag deler jeg en helt ny lasagneoppskrift her på bloggen – lasagne med halloumi og gresskarkjerner. Det var en kollega av meg som tipset meg om en veldig god lasagne han hadde funnet på ica.se, noe jeg så klart måtte undersøke nærmere. Til forskjell fra andre lasagneoppskrifter her på bloggen så er det ingen ostesaus i denne varianten. Sausen er erstattet av den kypriotiske osten halloumi, som legges lagvis sammen med tomatsaus og lasagneplater.

Kjenner du meg litt så vet du at jeg greier jeg ikke å følge oppskrifter slaviske, og gjør ofte min egen vri og tilpasninger underveis. Jeg har blant annet hatt i både gulrøtter og stangselleri, som både metter og tilfører smak og sødme. I tillegg reduserte jeg mengden halloumi en del, siden jeg syntes 400 gram hørtes voldsomt mye ut. Resultatet ble en fantastisk god lasagne, som absolutt skal lages flere ganger.
Får du ikke tak i halloumi? Her er noen andre lasagneoppskrifter fra bloggen uten halloumi:
Håper lasagne med halloumi blir like godt tatt i mot hos deg som den ble hos oss.
For noen farger!
Både ser og smaker godt 🙂
Denne var fantastisk god!! Savner ikke kjøttet i det hele tatt😊
Det er så hyggelig å høre! Takk for at du deler 🙂 Ble selv veldig positivt overrasket over denne da jeg laget den for første gang 🙂