Når kjøtt- og ostesaus nærmer seg ferdigkokt er det på tide å sette ovnen på 200 grader, på vanlig over og undervarme.

Legg et lag med kjøttsaus nederst i en ildfastform. Deretter legger du et lag med ostesaus og lasagneplater. Gjenta til du har brukt opp kjøttsausen og ostesausen. Jeg avslutter bestandig med kjøttsaus og ostesaus. Bruk gjerne lasagneplater av fullkorn hvis du har.

Fordel resten av boksen med mager cottage chese, og fordel 5 skiver med mage hvitost på toppen.

Stekes midt i ovnen, i ca 30 minutter. Steketiden varierer litt fra ovn til ovn.

Når lasagnen er ferdigstekt kan det være lurt å la den stå på benken i 10 minutter slik at den får satt seg litt.

Smaker veldig godt med en enkel salat ved siden av.

Enjoy!

 

Legg gjerne inn en  kommentar nederst på siden dersom du har noen spørsmål til denne oppskriften.

Ellers har jeg opprettet en egen Facebook-side og Instagram-konto, som du kan følge meg på  hvis du vil  ha innlegg fra bloggen min rett i feeden din.