
Si hei til din nye favorittlasagne! Jeg tuller nemlig ikke når jeg sier at dette er den beste lasagnen jeg har laget til nå og blir nok en gjenganger hos oss.
Det var egentlig samboeren min som ønsket seg en lasagne med mye grønnsaker i tillegg til den vanlige kjøttsausen. Så da tok jeg utgangspunktet i en oppskrift på grønnsakslasagne som jeg tidligere har lagt ut på bloggen, og resultatet ble utrolig bra. Jeg brukte bare en liten pakke med karbonadedei, noe som mettet 4 voksne personer. Så selv om denne middagen ikke er kjøttfri, så inneholder den mye mindre kjøtt enn en ordinær lasagneoppskrift.
La den nystekte lasagnen stå på benken i 10-15 minutter til den har fått en litt mer behagelig temperatur og den har fått satt seg litt. Du kan enten spise den slik den er, eller servere den sammen med en enkel grønn salat og nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.
Håper denne oppskriften også blir din lasagnefavoritt!
Hvor varm skal ovnen være?
220 grader, oppdaterer oppskriften med det samme 🙂