1. Hvis du bruker vestlandslefse: Fukt lefsene med rennende vann og pakk de lagvis inn  i et klede i ca 15-20 minutter slik at de blir myke.
  2. Bland finhakket timian med kremost og sitronsaft.
  3. Smør kremost utover lefsene. Fordel laks, ruccola og rødløk i 3 striper på tvers av lefsene, og rull lefsene godt sammen. Legg gjerne pålegget slik at det kommer nært midten i rulladen.
  4. Skjær de sammenrullede lefsene på tvers, slik at du får passende stykker du kan stikke coctailpinner i.

Tips! Selv om jeg brukte vestlandslefse så kan du fint erstatte den med eksempelvis potet eller speltlompe om du foretrekker.

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din.

Håper det smaker!