Lefserull med laks og kremost

Lages på: 30 minutter Nivå: Enkel

Lefserull med laks og kremost

Lefserull med laks og kremost er et perfekt serveringstips dersom du har planer om å samle noen venner i helgen. Rulladen er svært enkel å lage og er perfekt til koldtbordet, tapas eller som et eget måltid. Selv serverte jeg blant annet disse da jeg feiret bursdag litt tidligere denne måneden.

Tips! Selv om jeg brukte vestlandslefse så kan du fint erstatte den med eksempelvis potet eller speltlompe om du foretrekker.

Ta gjerne også en titt på noen av de andre tapasrettene her på bloggen. Du finner de her.

Håper lefserullen falt i smak!

Lefserull med laks og kremost

4 fra 3 vurderinger
Type rett: SmåretterNivå: Enkel
Porsjoner

30

biter
Tilberedning

30

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 4 lefser eller lomper

  • 1/2 boks philadelphia light

  • 2 ss finhakket fersk timian

  • 1/3 sitron

  • 100-120 gram røkt laks

  • Ruccola

  • 1/4 rødløk

Fremgangsmåte

  • Hvis du bruker vestlandslefse: Fukt lefsene med rennende vann og pakk de lagvis inn i et klede i ca 15-20 minutter slik at de blir myke.
  • Bland finhakket timian med kremost og sitronsaft.
  • Smør kremost utover lefsene. Fordel laks, ruccola og rødløk i 3 striper på tvers av lefsene, og rull lefsene godt sammen. Legg gjerne pålegget slik at det kommer nært midten i rulladen.
  • Skjær de sammenrullede lefsene på tvers, slik at du får passende stykker du kan stikke coctailpinner i.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*