Slik lager du enkle pitapizzaer

  1. Sett ovnen på 275 grader, vanlig over- og undervarme.
  2. Gjør klar toppingen; skyll og kutt opp grønnsakene, riv ost og legg frem spekeskinke, pølse etc. Som jeg skrev innledningsvis så hadde jeg både rød pizzasaus og grønn pesto i fryseren, men du kan også lage en veldig variant på få minutter. Se oppskrift på enkel pizzasaus.
  3. Smør pizzasaus utover pitabrødene. Om pitabrødene er frosne så er ikke det noe problem.
  4. Strø over litt revet hvitost eller mozzarella, og følg på med ønsket topping.
  5. Stek pitapizzaene midt i ovnen, eller hakket over, i 5-7 minutter eller til osten begynner å bli gyllen.

Nyt umiddelbart!

Lettvint pitapizza
Lettvint pitapizza

 


Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.