• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
5. oktober 2017

Lettvint tortillapizza

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Lettvint tortillapizza med spekeskinke

Av og til lager jeg mat som jeg er usikker på om er avansert nok til å publiseres på bloggen. Disse lettvinte tortillapizzaene er en slik oppskrift.

Etter helgas pizzarunde hadde jeg både pizzasaus, mozzarella og litt ekstra spekeskinke liggende i kjøleskapet. I tillegg hadde jeg en liten bit karbonadedeig som jeg gjerne skulle brukt opp. Resultatet ble fire lettvinte tortillapizzaer, to med spekeskinke og to med karbonadedeig, nok til både samboeren min og meg. Siden jeg allerede hadde laget pizzasausen så kunne jeg servere disse enkle pizzaene innen 15 minutter. Hvis du ikke har pizzasaus til overs så har jeg tidligere publisert en oppskrift på en svært enkel pizzasaus som ikke trenger koking.

Håper du lot deg inspirere!

Lettvinte tortillapizzaer
Lettvint tortillapizza med karbonadedeig

Lettvint tortillapizza

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 5. oktober 2017
  • 4 stk
  • 15 min
  • Skriv ut
Lettvint tortillapizza - fb
Ingredienser
  • 4 fullkorntortillas
  • 4 ss tomat-/pizzasaus
  • 125 gram mozzarella
  • Tips til topping
  • Karbonadedeig
  • Spekeskinke
  • Sopp
  • Ruccola
  • Pinjekjerner
Slik gjør du det
Steg 1
Sett ovnen på 250 grader vanlig over og undervarme.
Steg 2
Smøre et lite lag med pizzasaus utover hver tortilla. Jo tynnere konsistens det er på pizzasausen, jo mer tilbakeholden må du være med mengden du brer utover.
Steg 3
Ha så på mozzarella eller revet ost, og følg så på med karbonadedeig, spekeskinke, sopp eller annen ønsket topping.
Steg 4
Stek tortillapizzaene på et bakepapirkledd stekebrett i 5-7 minutter, til osten er smeltet og tortillasene begynner å få farge i kantene.
Steg 5
Ha over litt ruccola og eventuelt pinjekjerner rett før servering.

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

 

Stikkord

  • Pizza

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Månedens oppsummering: September 2017
Eltefritt grytebrød av hvete og rug

Relaterte innlegg

Koteletter i form
24. februar 2021
0 kommentarer

Koteletter i form

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter
19. februar 2021
0 kommentarer

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter

Thaigryte med torsk
16. februar 2021
0 kommentarer

Thaigryte med torsk

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales