Lettvint tortillapizza

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel

Lettvint tortillapizza med spekeskinke

Av og til lager jeg mat som jeg er usikker på om er avansert nok til å publiseres på bloggen. Disse lettvinte tortillapizzaene er en slik oppskrift.

Etter helgas pizzarunde hadde jeg både pizzasaus, mozzarella og litt ekstra spekeskinke liggende i kjøleskapet. I tillegg hadde jeg en liten bit karbonadedeig som jeg gjerne skulle brukt opp. Resultatet ble fire lettvinte tortillapizzaer, to med spekeskinke og to med karbonadedeig, nok til både samboeren min og meg. Siden jeg allerede hadde laget pizzasausen så kunne jeg servere disse enkle pizzaene innen 15 minutter. Hvis du ikke har pizzasaus til overs så har jeg tidligere publisert en oppskrift på en svært enkel pizzasaus som ikke trenger koking.

Håper du lot deg inspirere!

Lettvinte tortillapizzaer
Lettvint tortillapizza med karbonadedeig

 

Lettvint tortillapizza

4 fra 3 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

stk
Tilberedning

10

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 4 stk 4 fullkorntortilla

  • 4 ss 4 tomat-/pizzasaus

  • 125 gram 125 mozzarella

  • Tips til topping
  • Karbonadedeig

  • Spekeskinke

  • Sopp

  • Ruccola

  • Pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 250 grader vanlig over og undervarme.
  • Smøre et lite lag med pizzasaus utover hver tortilla. Jo tynnere konsistens det er på pizzasausen, jo mer tilbakeholden må du være med mengden du brer utover.
  • Ha så på mozzarella eller revet ost, og følg så på med karbonadedeig, spekeskinke, sopp eller annen ønsket topping.
  • Stek tortillapizzaene på et bakepapirkledd stekebrett i 5-7 minutter, til osten er smeltet og tortillaene begynner å få farge i kantene.
  • Ha over litt ruccola og eventuelt pinjekjerner rett før servering.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*