• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
19. juli 2017

Limemarinerte kyllingspyd

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Limemarinert kyllingspyd på grillen

Grillspyd av kylling har blitt en gjenganger denne sommeren. Det er sunt og enkelt å lage, og du kan variere marinaden fra gang til gang. Denne gangen limemarinerte jeg kyllingen, en enkel måte å sette smak på grillmaten.

Kyllingspyd på grillen

Server kyllingspydene sammen med ønsket tilbehør. Hva med en hjemmelaget potetsalat med eple, en sommersalat med jordbær og spekeskinke, eller en gresk tzatziki?

Håper det smaker!

Limemarinerte kyllingspyd

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 19. juli 2017
  • 6 kyllingspyd
  • 1 time(r) 30 min
  • Skriv ut
Limemarinert kyllingspyd
Ingredienser
  • 3 kyllingfileter
  • 2 lime
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • Pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Del limene i to og klem saften i en liten bolle.
Steg 2
Tilsett olivenolje, finhakket chili og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Steg 3
Skjær kyllingen i jevnt store terninger på ca ca 3-4 centimeter, og ha de i en bolle eller en pose sammen med marinaden. La kyllingen ligge i marinaden i minst én time (i kjøleskap), men gjerne lengre om du har tid.
Steg 4
Tre noen kyllingbiter inn på hvert grillspyd og legg de umiddelbart på grillen. Grilles på høy varme i 3-4 minutter før de snus over på den andre siden.
Steg 5
Tips! Om du har grillspyd av tre kan det være lurt å i forkant legge grillspydene i vann. Da slipper du å risikere at de tar fyr på grillen.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Rabarbrasuppe med is
Ponzusaus – Perfekt til sushi og sashimi

Relaterte innlegg

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales