Slik lager du limemarinerte kyllingspyd

  1. Del limene i to og klem saften i en liten bolle.
  2. Tilsett olivenolje, finhakket chili og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  3. Skjær kyllingen i jevnt store terninger på ca ca 3-4 centimeter, og ha de i en bolle eller en pose sammen med marinaden. La kyllingen ligge i marinaden i minst én time (i kjøleskap), men gjerne lengre om du har tid.
  4. Tre noen kyllingbiter inn på hvert grillspyd og legg de umiddelbart på grillen. Grilles på høy varme i 3-4 minutter før de snus over på den andre siden.

Tips! Om du har grillspyd av tre kan det være lurt å i forkant legge grillspydene i vann. Da slipper du å risikere at de tar fyr på grillen.

Server kyllingspydene sammen med ønsket tilbehør. Hva med en hjemmelaget potetsalat med eple, en sommersalat med jordbær og spekeskinke, eller en gresk tzatziki?

Limemarinert kyllingspyd på grillen

Kyllingspyd på grillen