
For ikke så lenge siden laget jeg noen utrolig luftige og saftige rundstykker. De er ikke like grove som mange av de andre oppskriftene på rundstykker her på bloggen, men er halvgrove ifølge grovhetsskalaen.
Rundstykkene er kjempefine til å fylle opp fryseren med, og passer fint både til frokost, lunsj, kveldsmat eller som tilbehør til supper eller gryter. Med andre ord svært allsidige rundstykker.
Frosne rundstykker kan enten tines i romtemperatur, eller ved 175 grader (varmluft) i cirka 5 minutter.

Andre oppskrifter på rundstykker fra bloggen:
- Helt ordinære rundstykker: Grove rundstykker
- For den som vil ha ekstra grove: 120% grove rundstykker
- Til deg som vil ha eltefritt: Eltefrie rundstykker med linfrø
- Grovt med frø: Grove rundstykker med gresskarkjerner
- Brytebrød: Grovt brytebrød
Håper disse rundstykkene (eller noen av de andre jeg tipset om) faller i smak. God baking!

Jeg er medlem. Vil bare si at oppskriftene dine er fantastiske. Det blir aldri mislykket. Jeg baker mest rundstykker og barnebarna elsker «Luftige rundstykker»
Så hyggelig å lese at oppskriftene mine faller i smak hos både små og store. Tusen takk for tilbakemelding! 🙂
Jeg har akkurat laget disse rundstykkene, og de var utrolig enkle å få til. I tillegg smakte de helt nydelig, saftige og luftige. Dette blir min nye favorittoppskrift på rundstykker.
For et kompliment! Takk for tilbakemelding 😄
Hei! Tenkte å lage desse rundstykkene, men lurte på om honning kan byttes ut mot sukker? Eller bare sløyfes helt.. 🙂 (har barn under 1 år som ikke kan spise honning)..
Det går helt fint å bruke sukker eller sirup 🙂 Håper de faller i smak hos både store og små 🙂
Hvad betyder rundstykkerne tines i rumtemperatur
Hvis du har frosset ned rundstykkene kan du enten tine de på benken, eller bruke ovnen:)
Tilnærmet perfekte rundstykker. Luftige og store. Vekten på hvert emne ble 120g, det ble 16 luftige rundstykker. Stekt med damp for å få det like ekstra.
Hurra 😀 Så bra baksten ble vellykket 🙂
De absolutt luftigste rundstykkene jeg noen gang har lagd, eller noen gang har spist, tror jeg!
Denne oppskriften blir jeg å bruke flere ganger. Tusen takk for at du deler 🙂
Takk for fin tilbakemelding 🙂
Hei
Lurer på om man kan erstatte 200 gsammalt hvete med 200 g havregryn? Mvh Shan
Hei,
Det går nok fint, men kan være du må ha i litt ekstra vann (prøv deg frem). Husk også at havregryn i utgangspunktet ikke inneholder gluten, så deigen blir nok ikke like godt å jobbe med.