Mango lassi

Lages på: 10 minutter Nivå: Enkel
Mango lassi

Har du hørt om mango lassi? Dette er en indisk yoghurtdrikk av mango, yoghurt/kefir, bittelitt sukker og eventuelt kardemomme. Nydelig god når den serveres iskald på en varm sommerdag.

Et godt tips når du lager denne drikken er å bruke en godt moden mango. Da er sukkeret nesten overflødig, og du får frem den dype mangosmaken.

Det finnes i dag mange ulike varianter av denne drikken. Kardemommen er valgfri, men er nok litt mer tradisjonell etter hva jeg har lest. Men hvis du vil eksperimentere litt så kan du jo forsøke å erstatte kardemommen med kanel, safran eller gurkemeie.

Andre sommerlige drikker:

Mango lassi

0 fra 0 vurderinger
Type rett: DrikkeKjøkken: IndiskNivå: Enkel
Porsjoner

2

glass
Tilberedning

10

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 1 stk 1 mango

  • 2 dl 2 kefir

  • 1,5 ss 1,5 sukker

  • 1/4 ts 1/4 kardemomme (valgfritt)

  • 8 stk 8 isbiter

Fremgangsmåte

  • Skrell mangoen og del den opp i større biter.
  • Ha mango, kefir, sukker, kardemomme og et par av isbitene i en blender. Isbitene vil gjøre drikken litt tykkere, og kan utelates om du ønsker. Kjør sammen til du har en jevn yoghurtdrikk.
  • Hell mango lassien i glass fylt med isbiter, og nyt umiddelbart.

Video

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*