Mango- og eplesalat

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel

Mango- og eplesalat

I dag deler jeg et av favoritt-tilbehørene mine, nemlig mango- og eplesalat. Denne enkle salaten er rett og slett fantastisk god, enten det er til kjøtt eller fisk. Salaten er ganske lik den jeg serverte til den populære lakseburgeren og denne soyamarinerte kyllingen, og kan fint varieres ved å tilsette litt agurk, en avokado eller kanskje litt mynte. Salaten er også veldig saftig, og gjør at du slipper å tenke på å lage en saus i tillegg.

Mango og eplesalaten passer til det meste. Fjerner du vårløken kan du faktisk også servere den som en enkel dessert eller kanskje som et sunt, søtt og friskt mellommåltid. Selv serverte jeg denne gangen salaten til ovnsbakt laks med litt chili og soyasaus på toppen.

Håper mangosalaten faller i smak!

Mango- og eplesalat

0 fra 0 vurderinger
Type rett TilbehørNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

15

minutter

Ingredienser

  • 1 stk mango

  • 1 stk eple

  • 1 stk lime

  • 2 stk vårløk

  • 1/2 ss revet ingefær

  • Koriander (valgfritt)

Fremgangsmåte

  • Fjern steinen fra mangoen ved å skjære på langs på hver siden av steinen. Skjær mangoen i terninger (tips til hvordan du gjør dette finner du i denne videoen), og ha de over i en bolle.
  • Ta bort kjernehuset fra et eple, og skjær også det i terninger. Bland eplet sammen med mangoterningene og skvis over saften av 1 lime. Limesaften gjør at salaten blir litt friskere og motvirker også at eplebitene blir brune.
  • Bland inn vårløk skåret i skiver, finrevet ingefær og litt hakket koriander.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*