
Blant de meste populære oppskriftene på bloggen så kan du finne en oppskrift på en hjemmelaget variant av klassikeren meksikansk gryterett. Som barn var denne poseklassikeren noe av det beste jeg kunne få på en lørdag, servert sammen med en enkel kinakålsalat og hjemmebakt loff. Ikke akkurat så vanskelig å tilfredsstille som barn med andre ord. Jeg husker vi kjøpte inn frosne pølser med kjøttdeig, som aldri ble tint tilstrekkelig før vi gikk i gang med matlagingen. Noe som resulterte i mye intensiv hakking i grytene mens vi samtidig kjørte på med full varme under støpjernsgryten.
Jeg har nå laget en ny og forbedret variant av den forrige oppskriften min – dvs en slags meksikansk gryte 2.0. Jeg har gjort noen justeringer her og der, blant annet så har jeg erstattet litt av karbonadedeigen med chilibønner toppet det hele med litt revet hvitost. Jeg garanterer deg med andre ord en skikkelig fredagshit! Du kan også sjekke ut den “originale” oppskriften på meksikansk gryterett som jeg tidligere har lagt ut, eller ta en titt på noen av de andre gryterett-oppskriftene på denne siden.