Slik kan du lage meksikansk panne

  1. Brun karbonadedeigen kjapt i en panne.
  2. Mens karbonadedeigen stekes gjør du klar grønnsakene. Løk og paprika vaskes/renses og deles opp i strimler og hvitløk finhakkes. Ha grønnsakene sammen med karbonadedeigen idet den begynner å nærme seg ferdigstekt.
  3. Surr videre noen minutter til løken begynner å bli blank og myk. Tilsett krydderet (oregano, spisskukken, kajennepepper, chilipulver og salt) og bland godt.
  4. Ha i hermetiske tomater, kyllingbuljong og sorte linser. Kyllingbuljongen kan du lage ved å røre ut en halv buljongterning med 1 dl vann. La den meksikanske pannen stå å putre i 5-10 minutter. I mellomtiden kan du dele opp vårløk og avokado i skiver, slik at du har det klart til etterpå. Tips til hvordan du deler avokado i skiver kan du finne i denne videoen.
  5. Strø over en neve ost over pannen, følg så på med oppskåret avokado og vårløk. Sett på lokk og vent et par minutter til osten har smelter.
  6. Fordel nachos utover pannen og server umiddelbart.

Vel bekomme!

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Tex-mex panne
Tex-mex panne