Melon og spekeskinke

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Melon spekeskinke og mozzarella

Melon og skinke utgjør sammen en svært god smakskombinasjon og krever nesten ingen forberedelser. Retten er et flott innslag på tapasbordet, passer som forrett eller som et lite mellommåltid en varm sommerdag.

I denne enkle forretten har jeg tredd melon, spekeskinke og mozzarella på coctailsticks. Da er det enkelt for gjestene å forsyne seg uten å komme borte resten, og uten å bli grisete på hendene.

Tips! Kjøp runde små mozzarellakuler som du deler i to. Disse ser veldig innbydende ut og er perfekte enten til forretter som denne eller i fargerike salater.

Liker du kombinasjonen av melon, mozzarella og spekeskinke? Da vil du kanskje også like denne oppskriften på salat med nektarin, mozzarella og spekeskinke.

Håper du ble inspirert

Melon og spekeskinke

0 fra 0 vurderinger
Type rett SmåretterNivå: Enkel
Porsjoner

20

stk
Tilberedning

15

minutter

Ingredienser

  • 1/2 stk melon (Galia, Cantaloupe, honningmelon el)

  • 12 skiver spekeskinke

  • 12 stk mozzarellakuler

Fremgangsmåte

  • Del melonen i to og bruk en skje til å fjerne frøene i midten. Skjær av skallet fra melonen og del den opp i terninger.
  • Snitt spekeskinken på langs i to eller tre, og del mozzarellakulene i to.
  • Tre melon, spekeskinke og mozarella inn på coctailpinnene.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*