Melon og spekeskinke

Melon og spekeskinke

Melon og skinke utgjør sammen en svært god smakskombinasjon og krever nesten ingen forberedelser. Retten er et flott innslag på tapasbordet, passer som forrett eller som et lite mellommåltid en varm sommerdag.

I denne enkle forretten har jeg tredd melon, spekeskinke og mozzarella på coctailsticks. Da er det enkelt for gjestene å forsyne seg uten å komme borte resten, og uten å bli grisete på hendene.

Tips! Kjøp runde små mozzarellakuler som du deler i to. Disse ser veldig innbydende ut og er perfekte enten til forretter som denne eller i fargerike salater.

Lykke til!

Melon og spekeskinke

  • 24. august 2016
  • Cirka 20 stk
  • 15 min
  • Skriv ut
Melon og spekeskinke til forrett

Ingredienser

  • 1/2 melon (Galia, Cantaloupe, honningmelon el)
  • 8-10 skiver spekeskinke
  • 12 mozzarellakuler

Fremgangsmåte

Steg 1
Del melonen i to og bruk en skje til å fjerne frøene i midten. Skjær av skallet fra melonen og del den opp i terninger.
Steg 2
Snitt spekeskinken på langs i to eller tre, og del mozzarellakulene i to.
Steg 3
Tre melon, spekeskinke og mozarella inn på coctailpinnene.