• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
24. august 2016

Melon og spekeskinke

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Melon og spekeskinke

Melon og skinke utgjør sammen en svært god smakskombinasjon og krever nesten ingen forberedelser. Retten er et flott innslag på tapasbordet, passer som forrett eller som et lite mellommåltid en varm sommerdag.

I denne enkle forretten har jeg tredd melon, spekeskinke og mozzarella på coctailsticks. Da er det enkelt for gjestene å forsyne seg uten å komme borte resten, og uten å bli grisete på hendene.

Tips! Kjøp runde små mozzarellakuler som du deler i to. Disse ser veldig innbydende ut og er perfekte enten til forretter som denne eller i fargerike salater.

Lykke til!

Melon og spekeskinke

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 24. august 2016
  • Cirka 20 stk
  • 15 min
  • Skriv ut
Melon og spekeskinke til forrett
Ingredienser
  • 1/2 melon (Galia, Cantaloupe, honningmelon el)
  • 8-10 skiver spekeskinke
  • 12 mozzarellakuler
Slik gjør du det
Steg 1
Del melonen i to og bruk en skje til å fjerne frøene i midten. Skjær av skallet fra melonen og del den opp i terninger.
Steg 2
Snitt spekeskinken på langs i to eller tre, og del mozzarellakulene i to.
Steg 3
Tre melon, spekeskinke og mozarella inn på coctailpinnene.

Håper det smaker!

forrett med melon og spekeskinke

Stikkord

  • tapas

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Hjemmelaget vaniljeis med sjokolade
Verdens beste omelett

Relaterte innlegg

Brente mandler med salt
3. desember 2020
0 kommentarer

Brente mandler med salt

Soppsuppe
16. november 2020
0 kommentarer

Soppsuppe

Sellerirotsuppe med eple
13. oktober 2020
0 kommentarer

Sellerirotsuppe med eple

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales