• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
29. november 2019

Nachos

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Helgens nachos

Nachos er midt i blinken når man er på utkikk etter noe som gir deg den gode fredagsfølelsen  og tar kort tid å tilberede. Det tok cirka 20-30 minutter fra jeg startet med forberedelsene, og til at nachosen var ferdig. Har du ikke helt de samme ingrediensene som jeg har brukt så gjør det overhode ingenting, nachos kan nemlig varieres i det uendelige.

Nachosform

Har du litt ekstra god tid kan jeg anbefale deg å lage et hjemmelaget tacokrydder. Det både smaker bedre enn de du kjøper på butikken, du kan selv påvirke smak, og har full kontroll på mengden salt i krydderet. I tillegg er det også godt med en enkel salsa og kanskje guacamole ved siden av.

Håper nachosen faller i smak!

Nachos

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 29. november 2019
  • 4-6 porsjoner
  • 30 min
  • Skriv ut
Nachos
Ingredienser
  • 400 gram kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss tacokrydder
  • 1 liten boks sorte bønner
  • 1/2 boks hakkede tomater
  • 2/3 pose nachos
  • 2 never revet hvitost
  • 1 avokado, i terninger
  • 3 vårløk, i skiver
  • 10-12 cherrytomater delt i to
  • Tilbehør
  • Nachos
  • Lettrømme
Slik gjør du det
Steg 1
Sett ovnen på 225 grader.
Steg 2
Brun karbonadeigen i en varm stekepanne. Mens kjøttet stekes har du tid til å rense og finhakke løk og hvitløk, som has i med karbondadeigen mot slutten av steketiden.
Steg 3
Bland inn tacokrydder, enten det er hjemmelaget eller en ferdig pose. Bruker du en ferdigvariant kan du bruke hele posen.
Steg 4
Ha de sorte bønnene over i et dørslag og skyll de godt under kaldt vann.
Steg 5
Tilsett både bønner og en halv boks (eventuelt en liten boks) hakkede tomater i pannen. La det koke litt inn mens du kutter opp avokado, vårløk og tomat.
Steg 6
Legg nachos nederst i en ildfastform. Legg tacoblandingen over, før du så topper det hele med revet hvitost, avokado, vårløk og oppskårne cherytomater.
Steg 7
Sett ildfastformen inn i ovnen, skru på grillelementet, og la den stå i ovnen i 5-7 minutter. Server nachos med lettrømme og resten av nachosen. Håper det smaker

Stikkord

  • taco
  • Tex-mex

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Serinakaker
Resteostesmørbrød

Relaterte innlegg

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Det glade kjøkkens pizzasaus
9. januar 2021
0 kommentarer

Det glade kjøkkens pizzasaus

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales
37delinger