Nachos

Lages på: 30 minutter Nivå: Enkel
Helgens nachos

Nachos er midt i blinken når man er på utkikk etter noe som gir deg den gode fredagsfølelsen  og tar kort tid å tilberede. Det tok cirka 20-30 minutter fra jeg startet med forberedelsene, og til at nachosen var ferdig. Har du ikke helt de samme ingrediensene som jeg har brukt så gjør det overhode ingenting, nachos kan nemlig varieres i det uendelige.

Nachosform

Har du litt ekstra god tid kan jeg anbefale deg å lage et hjemmelaget tacokrydder. Det både smaker bedre enn de du kjøper på butikken, du kan selv påvirke smak, og har full kontroll på mengden salt i krydderet. I tillegg er det også godt med en enkel salsa og kanskje guacamole ved siden av.

Håper nachosen faller i smak!

Banner - Mat du blir glad av

Nachos

4 fra 23 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

6

porsjoner
Tilberedning

23

minutter
Steketid

7

minutter
Totalt

30

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 400 gram 400 kjøttdeig eller karbonadedeig

  • 1 stk 1 gul løk

  • 2 fedd 2 hvitløk

  • 2 ss 2 tacokrydder

  • 1 boks 1 sorte bønner

  • 1/2 boks 1/2 hakkede tomater

  • 2/3 pose 2/3 nachos

  • 2 never 2 revet hvitost

  • 1 stk 1 avokado, i terninger

  • 3 stk 3 vårløk, i skiver

  • 12 stk 12 cherrytomater delt i to

  • Tilbehør
  • Nachos

  • Lettrømme

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 225 grader.
  • Brun karbonadeigen i en varm stekepanne. Mens kjøttet stekes har du tid til å rense og finhakke løk og hvitløk, som has i med karbondadeigen mot slutten av steketiden.
  • Bland inn tacokrydder, enten det er hjemmelaget eller en ferdig pose. Bruker du en ferdigvariant kan du bruke hele posen.
  • Ha de sorte bønnene over i et dørslag og skyll de godt under kaldt vann.
  • Tilsett både bønner og en halv boks (eventuelt en liten boks) hakkede tomater i pannen. La det koke litt inn mens du kutter opp avokado, vårløk og tomat.
  • Legg nachos nederst i en ildfastform. Legg tacoblandingen over, før du så topper det hele med revet hvitost, avokado, vårløk og oppskårne cherytomater.
  • Sett ildfastformen inn i ovnen, skru på grillelementet, og la den stå i ovnen i 5-7 minutter. Server nachos med lettrømme og resten av nachosen. Håper det smaker

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*