Negroni à la Grankvisten

Lages på: 5 minutter Nivå: Enkel
Det glade kjøkkens Negroni

Mens Aperol Spritz har blitt en svært populær drink, så er favoritten hos oss helt klart Negroni. Dette har blitt signaturdrinken vårt på hytta, enten det er vinter, vår eller sommer. På lik linje med førstnevnte så er også Negroni en italiensk coctail, bestående av like store deler gin, vermut rosso og Campari. Vi har imidlertid laget vår egen vri, som vi syntes gjorde coctailen bare enda bedre, og fyller gjerne opp glasset med Schweppes Russchian. Vi har kalt vår variant av drinken for Negroni á la Grankvisten, som også gjenspeiler navnet på hytta vår.

Negroni er drinken som både passer til fest eller dersom man skal ta helg med stil. Jeg kan også anbefale å sjekke oppskriften på Aperol Spritz og bjørnebærmojito når vi først er inne på dette med coctails.

Banner - Mat du blir glad av

Negroni

0 fra 0 vurderinger
Type rett: DrikkeKjøkken: ItalienskNivå: Enkel
Mengde

1

drink
Tilberedning

5

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 2 cl 2 gin (gjerne Bareksten)

  • 2 cl 2 vermut rosso (gjerne Martini Rosso

  • 2 cl 2 Campari

  • Schweppes Russchian

  • Isbiter

Fremgangsmåte

  • Bland gin, vermut og campari i et whiskeyglass.
  • Ha i godt med isbiter og fyll opp glasset med Schweppes Russchian.
  • Server den umiddelbart slik den er eller med en skive appelsin. Håper den faller i smak!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*