• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
29. januar 2018

Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Det er ikke noe problem å spise suppe til middag, så lenge den metter godt og lenge. I denne suppen har jeg tilsatt nudler og kylling, og er en sunn og lettvint hverdagsmiddag som er spiseklar på cirka 20 minutter. Noe av det beste med denne suppen er de små bitene av chorizo som jeg har tilsatt. Den krydrede pølsen blir som små smaksbomber i suppen, og løfter retten betraktelig.

Jeg har brukt fullkornsnudler men du kan også bruke andre typer nudler, eksempelvis eggenudler eller glassnudler.

Nuddelsuppe med kylling og chorizo
Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Andre mettende suppeoppskrifter fra bloggen:

  • Oppskrift: Tom kha gai
  • Oppskrift: Kleppsuppe (kleppmelk)
  • Oppskrift: Gulrotsuppe med torsk, kokos, lime og chili
  • Oppskrift: Gresskarsuppe med kokos, chili og ingefær

Håper denne oppskriften på nuddelsuppe med kylling og chorizo faller i smak!

Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 29. januar 2018
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Nuddelsuppe med kylling og chorizo
Ingredienser
  • 500 gram strimlet kyllingfilet
  • 50 gram chorizo
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4-5 aromasopp eller sjampinjong
  • 1 snackpaprika
  • 0,75 dl soyasays
  • 1/2 lime
  • 1 ss revet ingefær
  • 4 ss sweet chilisaus
  • 1 liter vann
  • 1 hønsbuljongterning
  • 1/2 pakke sukkererter
  • 3 vårløk
  • 150 gram fullkornsnudler
  • Bladpersille
Slik gjør du det
Steg 1
Skjær kyllingen i passe store biter og stekt den noen minutter i en varm stekepanne. Kyllingen skal koke etterpå, så det det holder at du bare steker kyllingen til du får frem en stekeskorpe.
Steg 2
Kutt chorizoen i små terninger, rødløk og sopp i båter, paprikaen i strimler og finhakk hvitløken. Has i stekepannen sammen med kyllingen, og surr videre et par minutter
Steg 3
Kok opp hønsebuljong (vann + buljong eller bruk kraft), og legg i kyllingen og grønnsakene. Tilsett soyasaus, saften av en halv lime, revet fersk ingefær og sweet chili.
Steg 4
Ha i oppskåren sukkererter og vårløk, og la suppen koke i 4-5 minutter.
Steg 5
Tilbered nudler etter anvisning på pakken. Når nudlene er ferdigkokte heller du de over i et dørslag. Ha nudlene over i suppen idet den er ferdigkokt.
Steg 6
Strø over litt frisk bladpersille rett før servering.

Håper det smaker!

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Ovnsbakt omelett med sopp, tomat og ost
Tre grove hverdagsbrød

Relaterte innlegg

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Ungarsk gulasj
7. januar 2021
0 kommentarer

Ungarsk gulasj

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple
1. desember 2020
0 kommentarer

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales