Omelett med ost og skinke

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Omelett med ost og skinke

Da var det tilbake til hverdagen etter en fantastisk fin påske! Vet ikke hvordan det er med deg, men det føles som at jeg har spist for en hel familie den siste uken. Nå ser jeg derfor frem til å finne tilbake de sunne vanene igjen! Det føles også veldig godt med litt lettere middagsretter nå som finværet har kommet og det begynner å bli skikkelig vårlig ute.

Siden jeg virkelig har momset i meg mye deilig mat i påsken, så blir middagen i dag noe så enkelt som omelett med ost og skinke. Perfekt både som lettvint-middag, kveldsmat eller helgefrokost. I tiden fremover blir det ekstra stor  vekt på hverdagsmiddagene, så her er det bare å følge med.

Håper det smaker!

Banner - Mat du blir glad av

Omelett med ost og skinke

4 fra 4 vurderinger
Type rett: Kveldsmat, LunsjNivå: Enkel
Porsjoner

1

omelett
Tilberedning

5

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

15

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 stk 3 egg

  • 3 ss 3 melk

  • Salt og pepper

  • Smør til steking

  • 2 skiver 2 skinke

  • 1/4 stk 1/4 paprika

  • 1/2 neve 1/2 revet hvitost

  • Ruccola

  • Tilbehør
  • Brød eller rundstykker

Fremgangsmåte

  • Slå sammen egg, melk, salt og pepper i en liten bolle, enten ved help av en gaffel eller visp.
  • Kutt opp paprika og skinke i små terninger.
  • Smelt bittelitt smør i en liten stekepanne, og hell i eggeblandingen. Bruk lav til medium varme når du steker omeletten.
  • Dryss over skinke, paprika og revet hvitost, og stek til omeletten er gjennomstekt. Legg gjerne på et lokk for å redusere steketiden.
  • Strø over ruccola og brett omeletten til en halvmåne når omeletten er ferdigstekt. Server omeletten med noen skiver brød eller rundstykker.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*