Omelett med serrano og cottage cheese

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Omelett med serrano og cottage cheese

Det er helg og da passer det kjempegodt å lage en skikkelig god omelett til frokost og eller lunsj. Omelett er utrolig godt og lettvint, og kan varieres i det uendelige.

Denne oppskriften har jeg benyttet flere ganger, og er en favorittoppskriftene mine på omelett. Den inneholder både serranoskinke og cottage cheese, og er defor en fin måte å starte dagen med et proteinrikt måltid.

Omelett med serrano og cottage cheese

0 fra 0 vurderinger
Type rett: Frokost, LunsjNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 5 stk 5 egg

  • 1/2 stk 1/2 rødløk

  • 3 ss 3 cottage cheese

  • 3 stk 3 soltørkede tomater

  • 50 gram 50 spinat

  • 50 gram 50 serranoskinke

  • fersk oregano

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Knekk eggene i en bolle, og visp de lett sammen med cottage cheese.
  • Snitt de soltørkede tomatene i terninger og ha de oppi eggeblandingene sammen med spinat, litt oregano, salt og pepper.
  • Kutt løken i små biter og surr den lett i pannen.
  • Hell eggeblandingen over løken og legg serranoskinke på toppen.
  • Stek omeletten i pannen på lav til medium varme, gjerne med et lokk over. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*