Omelett med serrano og cottage cheese

Omelett med serrano og cottage cheese

Det er helg og da passer det kjempegodt å lage en skikkelig god omelett til frokost og eller lunsj. Omelett er utrolig godt og lettvint, og kan varieres i det uendelige.

Denne oppskriften har jeg benyttet flere ganger, og er en favorittoppskriftene mine på omelett. Den inneholder både serranoskinke og cottage cheese, og er defor en fin måte å starte dagen med et proteinrikt måltid.

Omelett med spekeskinke, cottage cheese og spinat

  • 12. september 2015
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Omelett med serrano og cottage cheese

Ingredienser

  • 5 egg
  • 1/2 rødløk
  • 3 ss cottage cheese
  • 3 soltørkede tomater
  • 50 gram spinat
  • 50 gram serranoskinke
  • fersk oregano
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

Steg 1
Kakk 5 egg i en bolle. Visp eggene lett sammen med cottage cheese.
Steg 2
Snitt de soltørkede tomatene i terninger og ha de oppi eggeblandingene sammen med spinat, litt oregano, salt og pepper.
Steg 3
Kutt løken i små biter og surr den lett i pannen.
Steg 4
Hell eggeblandingen over løken og legg serranoskinke på toppen.
Steg 5
Stek omeletten i pannen på lav til medium varme, gjerne med et lokk over. Håper det smaker!