Omelettwrap

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Omelettwrap

Omelettwrap, eller omelettrull om du vil, er et kjapp og enkelt måltid, som kan lages på bare 15 minutter. Har du tortillaslefser og egg for hånd er det bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan toppe den med. En gjenganger hos meg er ost, skinke og gjerne paprika.

Omelettwrap er både sunt og godt (avhengig av hva du topper den med), og er perfekt til lunsj på hjemmekontoret, til å ha med i matpakken, eller som en lettvintmiddag når du vil bruke kort tid på kjøkkenet. Så klart tar det lengre tid om du skal lage dette til en stor familie. Planlegger du å servere dette til middag til deg bør du planlegge 2 porsjoner. Til lunsj holder det gjerne med 1.

Omelettwrap

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: Lunsj, MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

1

porsjoner
Tilberedning

5

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

15

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 2 stk egg

  • 1 ss melk eller vann

  • 1/4 ts salt

  • 1/4 ts pepper

  • Smør til steking

  • 1 neve revet ost

  • 1 stk tortillalefse

  • 1/2 stk paprika

  • 3 skiver kokt skinke

  • Ruccolasalat

Fremgangsmåte

  • Visp sammen eggene, melken, saltet og pepperen i en liten skål.
  • Smelt litt smør i en stekepanne. Hell i eggeblandingen og dryss over osten. Legg tortillalefasen oppå og stek på middels høy varme til eggene begynner å størkne i pannen. Skjær opp paprikaen i strimler i mellomtiden.
  • Snu tortillalefsen og legg på den kokte skinken, paprikaen og ruccolasalaten. Stek videre et minutt.
  • Rull omeletten sammen slik at tortillaen er vendt ut. Server umiddelbart.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*