“One pot” kremet suppe med svin

Lages på: 20-30 minutter Nivå: Enkel
One pot kremet suppe med svin

Klar for en ny hverdagsfavoritt? Si hei til “One pot” kremet suppe med svin! Fantastisk god suppe, og det beste av alt; alt sammen kan lages i en og samme gryte!

Jeg har tidligere publiserte en rekke “one pot”-oppskrifter, men denne suppen går definitivt inn i rekken av mine favoritter.

Glad i one pot? Her er noen andre alt-i-ett oppskrifter fra bloggen:

Håper du ble inspirert!

“One pot” kremet suppe med svin

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Koketid

15

minutter
Totalt

25

minutter

Ingredienser

  • 500 gram strimlet svin

  • 3 stk sjalottløk

  • 2 stilker stangselleri

  • 2 stk gulrøtter

  • 2 fedd hvitløk

  • Olje til steking

  • 10 dl utblandet buljong/-kraft

  • 2 dl kremfløte

  • 1 dl crème fraîche

  • 250 gram penne pasta

  • Salt og pepper

  • 75 gram spinat

  • Fersk persille eller basilikum

Fremgangsmåte

  • Rens sjalottløk og hvitløk, skrell så stangselleri og gulrøtter. Finhakk løk, og del gulrøtter og stangselleri på langs før du så kutter de opp i skiver.
  • Krydre strimlet svin med salt og pepper, og stek den i litt olje i en varm gryte. Mot slutten av steketiden tilsetter du oppskåret løk, stangselleri og gulrøtter og steker videre et par minutter.
  • Tilsett utblandet buljong/kraft, fløte, crème fraîche og penne pasta. Legg på et lokk og la suppen koke til pastaen nærmer seg al dente.
  • Bland inn spinat i suppen et par minutter før pastaen er ferdig, og krydre den med salt og pepper etter smak.
  • Server den kremede “one pot”-suppen i dype skåler, med et dryss av finhakket persille eller basilikum. Vel bekomme!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*