• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
14. mars 2018

One pot pasta med kjøttboller

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

One pot pasta med kjøttboller - servert med parmesan

Her om dagen laget jeg en ny one pot pasta-variant, denne gangen en oppskrift med blant annet kjøttboller. Hvis du ikke kjenner til konseptet «one pot»/alt-i-ett oppskrifter, så er dette særdeles enkle middagsretter hvor du bare hiver alt i en stor gryte, koker opp og lar det hele putre til maten er ferdig. Enkel middag på under halvtimen, hvor man i tillegg slipper å stå over grytene mens man venter.

Oppskriften er ikke så alt for ulik en tidligere variant med pølser jeg laget, men jeg har gjort noen justeringer.

Slik ser retten typisk ut får jeg setter den på komfyren.

Så enkelt lager man one pot pasta
Så enkelt lager man one pot pasta

Bare 10 minutter senere kan du ha en fiks ferdig pastarett som i tillegg er lett å like.

One pot pasta med kjøttboller
One pot pasta med kjøttboller

 

Server «one pot pasta»-retten med finrevet parmesan over og nyt denne enkle middagen. Så godt og så enkelt!

Håper det smaker!

One pot pasta med kjøttboller

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 14. mars 2018
  • 4-6 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
One pot pasta med kjøttboller
Ingredienser
  • 250 gram kjøttpølser
  • 250 gram kjøttboller
  • 300 gram spagetti
  • 3 sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 sjampinjonger
  • 1 boks (400 gram) hermetiske tomater
  • 4 dl grønnsaksbuljong
  • 1 1/2 ts tørket oregano
  • 15 blader basilikum
  • 1 stor neve spinat
  • Salt
  • Pepper
  • Parmesan
Slik gjør du det
Steg 1
Skjær pølsene i passe store biter, sjampinjong i skiver, og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Steg 2
Ha hermetiske tomater, grønnsaksbuljong, oppskåret sopp og løk, spagetti, oregano, pølser og kjøttboller i en stor gryte. Hvis du sliter med å få plass for spagettien kan du brekke den i to.
Steg 3
Kok opp pastagryten. Legg på et lokk og la koke på lav varme i cirka 10 minutter til spagettien er ferdig. Rør rundt i gryten en gang eller to underveis.
Steg 4
Vend inn grovhakkede basilikumblader og spinat noen minutter før servering. Smak til med salt og pepper.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Stikkord

  • gryter
  • gryterett
  • one pot
  • Pasta

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Ingefærshot med et lite kick
Braisert lammeskank med pastinakkpuré og tilbehør

Relaterte innlegg

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
13. januar 2021
0 kommentarer

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Det glade kjøkkens pizzasaus
9. januar 2021
0 kommentarer

Det glade kjøkkens pizzasaus

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales